søndag den 2. september 2012

Min første bog, Skyggen over Niacondra, ude som ebog

Efter at Magerens Arvtager blev udgivet her i sidste måned, var det så planen at udgive min første bog, Skyggen over Niacondra som ebog, så de begge to kan findes hos boghandlerne.
Den første bog er fra 2003 og blev udgivet på et forlag, som ikke gjorde ret meget ud af markedsføringen. Derfor er der stort set aldrig hverken bogforside eller beskrivelse af den trykte udgave tilgængelig, hvis man skulle støde på Skyggen over Niacondra andre steder end på det pågældende forlag eller min egen hjemmeside.
Dvs. DR's Troldspejlet gav bogen en flot anmeldelse dengang og her kan man også se forsiden: http://www.dr.dk/troldarkiv/boeger/0313.asp
Men det er ni år siden, og min ven Lars, som hele vejen igennem har lavet forside og illustrationer til mine bøger, foreslog at han kunne lave en ny forside til den første bog, holdt i samme stil som den nye bog, så de kommer til at ligne det, som vi forestillede os dengang, nemlig en sammenhængende serie.
Hvis man kigger på den gamle forside og den nye udgave side om side, så er der i hvert fald i mine øjne ingen tvivl om, hvilken af dem der passer bedst til bogen og dens univers:
ps. det er den gamle forside yderst til højre! :-) 


Skyggen over Niacondra - Forside fra 2012
Skyggen over Niacondra - Forside fra 2003Fortiden kan jeg jo desværre ikke lave om på, men da jeg selv er herre over udgivelsen som ebog, så har Skyggen over Niacondra nu både en forside og en beskrivelse med sig - når man kigger på ebogsudgaven i hvert fald. Den blev udgivet torsdag d. 30.8, og er endnu ikke nået ud til alle ebogsforhandlere, men er i hvert fald tilgængelig her hos mubook.dk.
Man kan også finde begge bøger på biblioteket.dk eller ereolen.dk, men her er der dog endnu ikke beskrivelser med.Ingen kommentarer:

Send en kommentar