onsdag den 11. juli 2012

Så er Magerens Arvtager udgivet!Mandag 9. juli kom der en kasse bøger ind ad døren, og så var det en realitet: min bog er udgivet!
Ugen før udkom den som ebog, men det var ligesom det ikke talte rigtigt i mit hoved. Først da jeg stod med den endelige, trykte udgave i hånden gik det helt op for mig.
Og sikke en følelse! Resultatet af rigtig mange års arbejde er nu blevet noget fast og håndgribeligt. Nu følger naturligvis nervøsiteten og håbet om at "den lille ny" skal klare sig godt ude i verdenen.
Jeg er selv i fuld gang med at sende bøger rundt til venner og familie, samt udvalgte personer og steder, hvor jeg mener, at bogen skal sendes hen. Det gælder f.eks. forfatter- og oversættercenteret Hald Hovedgaard, hvor jeg har haft to dejlige ophold under arbejdet med denne bog. En af betingelserne for de ellers gratis ophold er nemlig, at man sender dem et eksemplar af ens bog, i så fald den bliver udgivet. Og det er jo en beskeden pris at betale, og en pris jeg betaler med glæde.
Forlaget er ligeledes i gang med at sende eksemplarer af bogen rundt til udvalgte anmeldere, og herunder er den såkaldte pligtaflevering, hvor to eksemplarer skal sendes til Det Kongelige Bibliotek. Lige så vigtigt er indsendelse til lektøranmeldelse, som er rigtig vigtig i forhold til især bibliotekers interesse i ens bog.
Men hvad så nu? Skal jeg sidde og bide negle og stirre tomt ud i luften, indtil der begynder at dukke nogle anmeldelser op? Nej, det har jeg bestemt hverken tid eller lyst til.
Desværre er jeg ikke lige typen, der glad kan tage rundt til boghandlere og indkøbscentre og snakke godt for mig selv og min bog, og det er en skam set i forhold til reklamering og den slags, men sådan er det altså.
Jeg har i de sidste par dage fundet frem til følgende tekst, som nu skal bruges til at sende rundt til anmeldere og måske også udskifte den nuværende beskrivende tekst for bogen hos de forskellige online boghandlere.
Ville nedenstående tekst give dig lyst til at læse bogen? Kom gerne med kommentarer.*****


Magerens Arvtager er bind to i fantasytrilogien Skyggespillet, men kan læses uafhængigt af den første bog i serien, Skyggen over Niacondra.
Serien er hovedsageligt rettet mod børn og unge, men kan læses af alle eventyrglade læsere.
Magi, humor, mystik og romantik samt mere alvorlige emner som krig og tortur væves sammen i historien om Magerens Arvtager.
Grundlæggende værdier i form af venskab, troskab og loyalitet kommer til at stå sin prøve i fortællingen om de mørke og dystre hændelser i det lille land Niacondra, som kun langsomt er ved at komme på fode igen efter mange års uroligheder og borgerkrig.
Helt almindelige folk forvandles uden varsel til blodtørstige snigmordere og endnu flere er forsvundet sporløst. Den unge dronning i landet forsøger desperat at opklare årsagen til problemerne, men indsatsen besværliggøres af politisk modstand fra indflydelsesrige, adelige familier.
Et medlem af Niacondras ærefulde krigergruppe, Kiwarernes kreds, holdes uofficielt fængslet og besidder muligvis vitale oplysninger om mysteriet. I al hast og hemmelighed har dronningen derfor sendt en lille broget gruppe på fem personer af sted for at befri Kiwaren.
De fem kommer ud for mange strabadser og megen modgang undervejs, og deres indbyrdes forhold bringer både glæde og sorg. Hvor går grænsen mellem deres loyalitet overfor hinanden og dronningens opgave? Hvor meget kan og vil man give af sig selv for at hjælpe andre? Hvad sker der, når grænserne mellem ondskab og godhed bliver så udviskede, at det er svært at skelne, om man er på den ene eller anden side?
Det afsluttende bind i trilogien forventes at blive udgivet i sommeren 2013.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar