fredag den 21. september 2012

Så kom lektørudtalelsen for Magerens Arvtager


Ja, den kom faktisk i går, men jeg skulle lige have armene ned, inden jeg kunne skrive det her i bloggen. ;-)

Jeg havde nok anet at udtalelsen var på vej, da jeg pludselig kunne se at flere biblioteker havde købt bogen, men det er jo lidt svært at gennemskue systemet med lektørudtalelser for os udenforstående.

Jeg må jo indrømme at jeg både gik og håbede på bogen ville få en lektørudtalelse og samtidigt frygtede det. For det er jo en voldsom stor magt sådan en enkelt anmeldelse har.
Men min frygt blev gjort til skamme, Magerens Arvtager har fået en ret flot lektørudtalelse, ikke mindst det flotte omslag fra Lars har gjort indtryk. Selve bogen får også et par positive gloser på sig.
Man må kun bruge 10% af lektørudtalelsen andre steder, da udtalelsen er på 267 ord, har jeg rundet op til 27 udvalgte ord, som kommer her med stort :-)

...fantasy-serie for unge … magi, mystik og krig...
En lidt mere fyldig anden del i serien og et udmærket bud på en dansk fantasyserie med middelalderlige toner.


Det lyder altså noget bedre i sin helhed, men hele lektørudtalelsen kommer på et tidspunkt på bibliotek.dk, så må man læse den der for at få et bedre indtryk.
Men altså, jeg er utrolig glad og meget lettet, og det giver unægteligt mere gejst og blod på tanden for at fortsætte arbejdet på den afsluttende del i trilogien.
Derudover har jeg gang i temmelig mange projekter for tiden, og desværre er det næsten alle sammen nogen der koster en del penge. Jeg regner med at skulle overtage restlageret af min første bog, Skyggen over Niacondra, fra forlaget, som i sin tid udgav den, og dernæst at få trykt nogle smudsomslag med den nye opdaterede forside, som Lars lavede til ebogsudgaven.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar