fredag den 4. maj 2012

Første indlæg - baggrundshistorie

Jeg er i skrivende stund 39 år gammel (men det varer jo ikke evigt...) og siden teenagealderen har jeg gået med en drøm om at blive forfatter. Det har hele tiden været fantasy, som har været min store passion både at læse og skrive.
Igennem mange år, siden en gang i 1990, har jeg med store mellemrum skrevet på flere manuskripter og har undervejs begået samtlige kendte (og ukendte) begynderfejl indenfor romanskriveri. (men mere om det i et andet indlæg)
I 2004 blev en del af drømmen til virkelighed, da jeg fik udgivet første del af en planlagt trilogi, Skyggen over Niacondra, ved forlaget Alrune. Bogen blev flot illustreret med forside, kort og portrætter udført af mine gode gamle ven Lars Madsen. Grundet meget forskellige indstillinger og forventninger til projektet mellem forlaget og undertegnede blev det ikke til flere udgivelser dengang, og drømmen måtte efterfølgende lægges på hylden nogle år, blandt andet grundet sygdom. Jeg arbejder nu på nedsat tid på en lille friskole her på Midtfyn, og har igen fundet roen og lysten til at gå igang med skriveriet.
Efter grundig gennemarbejdning af manuskriptet til anden del af trilogien, prøvede jeg i løbet af 2011 flere gange at sende det ind til forskellige forlag, og fik 4 ud af 5 gange god respons på selve manuskriptet og dets kvalitet, men afslag alle gange. Da jeg altid har været noget ked af at se den første bog stå alene på bibliotekerne (hvor den trods alt var flittigt udlånt de første par år), er jeg nu nået dertil hvor jeg vil udgive den selv via det voksende populære koncept, print on demand. Det vil sige at der ikke trykkes et stort oplag fra starten, men kun efter behov når kunder, boghandlere og biblioteker bestiller ens bog. 
Hertil har jeg hentet stor inspiration fra de mange gode indlæg på forfatterens Steen Langstrups blog, og går du selv i lignende tanker, så besøg Steens blog her og læs de mange gode indlæg om emnet der.


Jeg har oprettet en blog for at have et sted, jeg kan lufte mine tanker som spirende forfatter, både for min egen skyld og for andre i samme situation. Forhåbentlig kan bloggen også på sigt tjene som inspiration til at forfølge sine drømme.

1 kommentar:

  1. In this research, we showed that sounds contribute significantly to 돈포차 this miscategorization course of. Figure3 shows the patterns of HRD for the different outcomes, and divulges that coronary heart rate deceleration is absent for the losses (the dashed line in Fig.3) however could be seen for all credit score positive aspects . The largest coronary heart rate deceleration is for wins from one hundred to one hundred thirty credits. Although coronary heart rate deceleration seems to distinguish wins from losses, there was no help for the prediction that sounds would enhance coronary heart rate deceleration. In a brief pilot research, Grimshaw et al. explored psychophysiological measurement to a customized model of the online game Half Life 2.

    SvarSlet